Jobformidling hos Naesborg

Naesborg tilbyder et motivationsskabende og intensivt jobsøgningsforløb, der har til formål hurtigst muligt at bringe dig i job. Under hele forløbet sætter vi dig og din jobsituation i centrum. Læs mere i brochuren.

Jobservice – Jobsøgningsforløb

Naesborg A/S tilbyder målrettede og intensive kursusforløb af 14 dages varighed, som har til formål hurtigst muligt at bringe dig i job. Under hele forløbet, som både består af en fælles del, en hvor der arbejdes i selvstyrende grupper og en individuel del, sætter vi dig og din  jobsituation i centrum. Samtidig med dette fokuserer vi på de muligheder arbejdsmarkedet kan tilbyde. Læs mere om 14-dages forløbet i Næstved i vores brochure.

I vores lokaler i Sorø tilbyder vi  et virksomhedsrettet forløb afviklet over 2 uger. Læs mere om 2-ugers forløbet i Sorø brochure.

Jobservice – Fleksjob

Et forløb, hvor vi med fokus på  ressourcer og skånebehov hjælper dig med at få fodfæste på arbejdsmarkedet igen. Et individuelt og motivationsskabende kontaktforløb, som er konstruktivt og målrettet – med dig og din situation i centrum.

Læs mere om fleksjob i brochuren.

Jobservice – mentorforløb

Miomentor® – som er et velafprøvet koncept Naesborg har udviklet i samarbejde med vores associerede selskab Job4gruppen. Med vægt på åbenhed, ærlighed og tillid tager vi dig hånden, opbygger fortrolighed, sætter realistiske mål og bliver en sikker guide på din vej mod målet. Læs mere om Miomentor® i brochuren eller læs mere på Job4gruppens hjemmeside HER

Jobservice – afklaringsforløb

Et forløb hvor vi via en virksomhedsrettet aktivitet, hjælper dig med få afprøvet dine ressourcer på arbejdsmarkedet. Både hvad angår opgaver og hvor mange timer du kan arbejde. Et forløb der er i tæt samarbejde med arbejdsgiveren i virksomheden, så du bliver afklaret i forhold til din fremtid på arbejdsmarkedet. Læs mere om vores afklaringsforløb i brochuren.