Rekrutteringsservice

At rekruttere nye medarbejdere kan være en tids- og ressourcekrævende proces for en virksomhed. Lad derfor Naesborg’s kompetente konsulenter hjælpe dig i processen. Dette både med hensyn til komplette og delvise rekrutteringsprocesser. Vi kan hjælpe med det netop din virksomhed har behov for.

Naesborg er lokalt forankret i området, og har en bred kontaktflade og mangeårig erfaring med at matche den helt rigtige medarbejder til den enkelte virksomhed. Den personlige dialog betyder meget i vores samarbejde med virksomheden, og vi har i gennem årerne opbygget en stor erfaring med at skabe værdifulde længerevarende relationer til fordel for alle parter.

Hos Naesborg har vi adgang til et stort og alsidigt netværk af kandidater, så vi sikrer det helt rigtige match til virksomheden indenfor den aftalte tidsplan. Vi bruger bl.a. de anerkendte Persologs DISK profiler i vores udvælgelse, og dette kombineret med vores erfaring, sikrer dig den helt rigtige medarbejder til din fastansættelse, projektstilling, vikarstilling eller try-and-hire.

Vores rekrutteringsproces deles op i etaper:

 • Forarbejde
  Behov & igangsætning
  Job & kompetence profil
  Medievalg
  Stillingsopslag
 • Søgning og håndtering
  Søgning efter kandidater
  Modtage ansøgninger
  Screening af ansøgninger
  Liste over kandidater
 • Samtaler
  Telefoninterview
  1. interview
  Test
  2. interview
  Referencer
 • Afslutning
  Udvælge kandidat
  Kontrakt
  Evaluering
  2 mdr. samtale